Uw droomreis naar Italië? Turkije? Laos? Kroatië? China?

Van A tot Z zorg ik ervoor dat uw vakantie een droomvakantie wordt. Ik neem alles voor u uit handen!

Werkwijze

In het kort staat hieronder beschreven hoe ik te werk ga. Uw wens staat altijd voorop!

Stap 1

U neemt contact met mij op of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Stap 2

We maken een afspraak en hierin bespreken we uw reiswensen. 

Stap 3

Nadat alles geregeld is, nemen we kort voor vertrek alles nogmaals door zodat u met een gerust gevoel aan uw reis kunt beginnen.

Zekerheid

Om te zorgen dat u zonder zorgen op reis kunt, ben ik ben met Randy’s ReisCreaties zelfstandig ondernemer en aangesloten bij ReisCreaties.

Alle boekingen worden ondergebracht bij ReisCreaties, lid van ANVR (5519) en SGR (3745). U boekt en betaalt aan ReisCreaties (KvK 20148825). Reizen die u via Randy’s ReisCreaties boekt, vallen ook onder deze dekking.

ReisCreaties is een keten waarbij zelfstandig reisadviseurs (ZRA’s) door heel Nederland en België zijn aangesloten. ReisCreaties is dus een verzamelnaam en daarmee ook meteen de naam van de franchiseondernemingen van de verschillende ZRA’s.  

Randy Kuik
ReisCreaties

ReisCreaties

ReisCreaties is onderdeel van Pelikaan Travel Group: een allround reisbedrijf dat sinds 1985 actief is. Pelikaan Travel Group regelt al decennialang reizen voor allerlei soorten gezelschappen. Van persoonlijk advies in de fysieke reisbureaus, tot het organiseren van groepsreizen, online zonvakanties en ga zo maar door. Ook ReisCreaties maakt sinds 2013 deel uit van Pelikaan Travel Group.

"Een reis van duizend mijlen begint met de eerste stap."

Lao Zi

Zonder problemen op vakantie!

Voordelen van Randy's ReisCreaties!

Boeken via een zelfstandig reisadviseur is niet duurder dan via een reisbureau of online. Doordat ik met veel partners samenwerk ben ik soms zelfs goedkoper! 

Persoonlijk aanspreekpunt

Mijn doel is om uw vakantie tot in de puntjes te regelen. Ik ben uw persoonlijke aanspreekpunt, altijd.

Niet duurder dan online

Je betaald bij mij dezelfde prijs als online. Dit komt. omdat ik betaald wordt doormiddel van commissie. Gratis meer service dus!

Altijd bereikbaar

U kunt mij altijd bereiken, voor, tijdens en na de vakantie. Ik ben altijd beschikbaar! Een simpel appje of belltje is voldoende.

Zorgeloos

Ik regel iedere reis van A tot Z. Ook tijdens en na de reis ben ik er voor u om te helpen waar nodig.

Vul hier uw wensen in en ik neem contact met u op!