Randy's Reiscreaties

Wie ben ik?

Over Randy's ReisCreaties

Als persoonlijk reisadviseur van ReisCreaties heb ik een droombaan; elke dag mag ik de mooiste reizen samenstellen en mensen adviseren en inspireren om een geweldige vakantie
te beleven!

Vol passie en enthousiasme help ik u bij het samenstellen van uw reis. Of het nu gaat om een weekendje weg in eigen land, een spectaculaire rondreis, een ontspannen strandvakantie,
wintersport of een leuke stedentrip in combinatie met een activiteit; voor elk type reis kunt u bij mij terecht. Zo kunt u alles volledig uit handen geven, maar als u zelf al suggesties heeft, dan kijk ik graag met u mee en wellicht kan ik deze reis tegen betere voorwaarden of tegen een beter tarief voor u boeken.

Daarnaast ben ik u ook graag van dienst bij het regelen van verzekeringen, autohuur of een visum.
Kortom: één aanspreekpunt, persoonlijke aandacht, flexibel en een groot en divers aanbod.

Randy Kuik

ReisCreaties

Zekerheid

Ik ben met Randy’s ReisCreaties zelfstandig ondernemer en aangesloten bij ReisCreaties. Alle boekingen worden ondergebracht bij ReisCreaties, lid van ANVR (5519 ) en SGR (3745). U boekt en betaalt aan ReisCreaties (KvK 20148825).

Samen tot een droomvakantie!

Werkwijze

Wanneer u contact opneemt, nemen wij samen uw wensen door. Vanaf dat moment neem ik alles voor u uit handen, de bestemming maakt niet uit.